söndag 24 oktober 2010

24 oktober - Tillbakablick II

Lasange de simpelton et improvisation
1 dl svarta bönor
2 nävar vegofärs 
(jag använder hemmagjord på gröna linser men quorn funkar nog bra också)
1 tetra krossad tomat
Korriander
Salt
Peppar
3 klyftor vitlök
8 st sönderkokade cannolirör 
(eller lasangeplattor i motsvarande mängd)
Parmesanost
Béchamelsås i lämplig mängd


Förkoka såsen med dess innehåll. Koka även béchamelsåsen och pastan separat.

Smörj en ugnsform och häll i tomatsåsen med innehåll. Lägg över pastan och häll över béchamelsåsen. Riv RIKLIGT med parmesan på och ställ in i ugnen på 200 grader till parmesanen blivit lite brun i kanten.


Ät gärna med ruccolasallad och rädisor om du råkar ha hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar